1 חותכים את הבמיה התאילנדית לאורכה (כדי שייווצר כיס) ומוציאים את הגרעינים.
2 בקערה נפרד מכינים תערובת של מוסר ים, ג'ינג'ר, צ'ילי, כוסברה, נענע, פירורי לחם, מלח ופלפל. לשים היטב וממלאים את הבמיה.
3 על מחבת צורבים את הבמיה הממולאת.
4 במחבת נפרדת מחממים שמן. לוקחים את הבמיות הקטנות, פוצעים אותן בעזרת סכין, מצפים בקמח ומלח ומטגנים.
5 בקערה נפרדת שמים עלי כוסברה, נענע, אשכולית, עגבניות, צ'ילי חריף קצוץ, ג'ינג'ר ולמון גראס קצוץ. מערבבים את הכל יחד.
6 מערבבים את כל חומרי הרוטב, שופכים מעל הסלט ומעל הכל מניחים את הבמיה הממולאת והבמיה המטוגנת.