עוגיות ממולאות ריבת פטל ופסיפלורהתענוג חמאתי ופירותי: עוגיות חמאה ממולאות פסיפלורה טרייה וריבת פטל בלי הרבה עבודה. חצי שעה ואתם כבר מרתיחים מים לתה![]()
צילום: דניאל בר און
|
המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 במעבד מזון מערבבים את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הביצה. מערבלים עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה. 2 בקערית קטנה מרוקנים את תוכן הפסיפלורה עם כמה כפות מהריבה ומערבבים. 3 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. בעזרת האגודל לוחצים במרכז העיגול ויוצרים גומה. שמים בגומה כפית מלאה בתערובת הפסיפלורה והריבה. 4 משמנים תבנית אפייה ומסדרים בפנים את העוגיות. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את התבנית ל-15 דקות או עד שהעוגיות משחימות. 5 מוציאים מהתנור ומצננים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |