1 הקציצות: קוצצים את הפטריות, הבצל והשום ומטגנים הכל יחד במחבת. מעבירים לקערה ומוסיפים בשר בקר טחון, ביצה, פירורי לחם, קצת שמן, פטרוזיליה, כוסברה, פלפל ומלח. לשים היטב את התערובת. יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במחבת עם שמן.
2 לסלט החי: קוצצים את הפטריות, הבצל הסגול, הפטרוזיליה והכוסברה. מתבלים בסויה, חומץ בן יין, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
3 ההגשה: בקערה שטוחה מסדרים את הסלט במרכז ואת הקציצות בצדדים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.