1 המרק: מטגנים את הפטריות והירקות עם חמאה ומוסיפים את הגריסים. מוסיפים כוס מים רותחים ומבשלים כ-15 דקות.
2 לקראת סוף הבישול מוסיפים את השמנת ומגרדים מעל אגוז מוסקט.
3 מטגנים בשמן זית את הבשר עם הבצל והתבלינים. מסירים את הרגל של הפטרייה, ממלאים בתערובת הבשר ואופים בתנור 10-8 דקות.
4 כשהמרק מוכן מנמיכים את הלהבה, מכניסים בזהירות את הפטרייה לתוך המרק ומבשלים כמה דקות יחד, עד שהפטרייה מתרככת במרק.
5 מוציאים בזהירות את הפטרייה, מניחים בצלחת ויוצקים מרק מעל.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.