1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד.
3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי ותפוח מאוד.
4 מקפלים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט, וזה בסדר).
5 ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות.
6 אופים 25 דקות, ולא יותר.
7 להגשה: מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה, ומקשטים את המנה בעזרת שק זילוף.
אפשר לשמור את הבומבות במקרר, ולאפות ממש לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!