1 במעבד מזון מכניסים את הקמח, החמאה, המלח והסוכר ומעבדים. מוסיפים את הביצה וכף מהמים הקרים וממשיכים לעבד את הבצק עד שהבצק מתמצק. אם התערובת עדיין פירורית מוסיפים עוד כף מים וקמח.
2 מוציאים את הבצק, לשים ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר לשעה.
3 מקמחים משטח ומרדדים את הבצק. חותכים לרצועות באורך של כ-6 ס"מ ורוחב של כ-3 ס"מ. מסובבים את הרצועות ויוצרים סרטים קטנים. בסיר מחממים שמן עמוק לטיגון ומכניסים את העוגיות אחת-אחת.
4 מטגנים כל עוגייה כ-2 דקות עד שמתקבל צבע חום בהיר. מוציאים עם כף מסננת.
5 מניחים על נייר סופג ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר. מקפידים לכסות את כל הצדדים.
6 מסדרים על צלחת הגשה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים