המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. 2 חותכים את כל העגבניות לחצי ומניחים בצד. מוציאים את החרצנים מהזיתים. 3 במכתש ועלי כותשים כמה עלי בזיליקום, שום ומעט שמן זית ומלח. 4 מעבירים את הפסטה לקערה גדולה. מוסיפים את העגבניות וקורעים ביד כמה עלי בזיליקום. מוסיפים את הזיתים ואת הפלפלים האדומים המוחמצים, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחומץ. 5 קורעים את המוצרלה לחתיכות וביחד עם החלומי המטוגנת מוסיפים לקערה. מפזרים מעל את רוטב הבזיליקום ומזלפים מעל שמן זית. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
>> סלט פסטה וגבינה צפתית |