בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונהבצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות![]()
צילום: נתנאל ישראל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 חורצים את הבצל לאורך ומרתיחים אותו בסיר עם מים. 2 משרים בורגול במים חמים עד שהוא רך, כ-10 דקות. 3 מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה ומניחים שיצטנן. 4 מסננים את הבורגול, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ואת הבצל המטוגן ומערבבים היטב. 5 מפרקים את הבצל שבושל במים, ממלאים את העלים ומסדרים בסיר. 6 מערבבים סילאן, מים ורסק עגבניות, ויוצקים בעזרת כפית על הבצלים הממולאים. מטפטפים מעט שמן זית ומכניסים לתנור ל-15 דקות. בזמן האפייה משקים את הבצלים ברוטב ומסיימים אפייה כשהבצל שחום. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |