1 הדבש המתובל: מחממים את הדבש ושאר מרכיביו למשך 5 דקות על אש נמוכה.
2 החמאה המתובלת: מחממים את כל החומרים 3 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב.
3 המלית: מערבבים את כל החומרי המלית.
4 הבצק: מערבבים בסיר מים רותחים וכוס קמח אחת למשך דקה. מעבירים את הבצק לקערה ומוסיפים ביצה וכוס קמח נוספת. לשים לבצק גמיש שלא נדבק לידיים. מוסיפים עוד מעט קמח אם יש צורך, עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה במקרר.
5 הכנת הוורניקס: מרדדים דק את הבצק על משטח מקומח לעובי מילימטר. קורצים עיגולים בעזרת כוס ומניחים במרכז כל עיגול כפית קטנה מהמלית. מורחים באצבע עם מעט מים חצי מעיגול הבצק ומהדקים לחצי סהר.
6 מושכים את שני קצוות הבצק אחורנית ומדביקים זה לזה ליצירת רביולי. מבשלים במים רותחים כשלוש דקות. אחרי שהם צפים מעבירים למים קרים ומסננים.
7 מניחים את הרביולי בתבנית עם נייר אפייה, מורחים בדבש המתובל ואופים 5 דקות בחום בינוני.
8 מעבירים למחבת עם החמאה המתובלת ומשם לצלחת. מעל מזלפים דבש מתובל.
* הצעת הגשה: מגישים עם פיסטוקים מקורמלים - מערבבים פיסטוקים עם מעט דבש מתובל ואופים 5 דקות בתנור.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!