1 לציר בשר: מטגנים בקצת שמן זית את רבעי הבצל ורבע הפלפל האדום, עם קצת פלפל חריף, שום, קצת כוסברה וכ-5 עגבניות שרי. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לקבלת צבע. מוסיפים מים רותחים, שיכסו את הבשר ועוד קצת, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהבשר כמעט רך.
2 סיר נפרד מחממים קצת שמן זית ומטגנים ומבשלים את כל יתר הירקות על אש נמוכה מאוד לפחות חצי שעה (כדי שכל הירקות יתרככו ויתמזגו בטעמים של עצמם).
3 כשהבשר מוכן, מוציאים מהסיר, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לירקות המבושלים, מערבבים ומבשלים יחד כמה דקות.
4 מסננים את ציר הבשר, ומוסיפים את הנוזלים ואת קוביות הבשר ומוסיפים לתבשיל הירקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד לריכוך של הבשר.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!