1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה כשבע דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית.
2 מוסיפים את שאר חומרי העוגה (חוץ מהשזיפים וחומרי הציפוי) וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה (לא מאוד נוזלית, וזה בסדר).
3 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית בינונית משומנת מעט (מומלצת תבנית מלבנית של 15 על 25 ס"מ, אבל כל תבנית בינונית תהיה טובה), ומשטחים. מטביעים את חתיכות השזיף בתערובת, במרחק של כס"מ וחצי אחת מהשנייה.
4 מפזרים כחצי כוס סוכר מעל הבלילה באופן שווה, ומעל הסוכר מפזרים את הקינמון. אופים כ-40 דקות (אפשר לבדוק החל מ-35 דקות) עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש.
אפשר להגיש איך שרוצים - היא טעימה קרה, חמה ובטמפרטורת החדר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!