1 פורסים את החצילים לעובי ס"מ ומטגנים בשמן קנולה להזהבה.
2 במחבת אחרת מטגנים בשמן זית את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הבשר, מלח, פלפל שחור וראס אל חנות, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהבשר כמעט מוכן.
3 במחבת אחרת מקפיצים את הכרובית, מוסיפים יין לבן ומבשלים עד שכל היין מתאדה. מוסיפים מלח ופלפל ומורידים מהאש.
4 הרכבה: מניחים רינג על תבנית אפייה. מסדרים בפנים חציל, ועליו את הבשר והכרובית. חוזרים על הפעולה וסוגרים הכל עם שערות קדאיף וגבינת פרמזן. אופים בחום של 180 מעלות 10-15 דקות.
5 לרוטב: טוחנים בבלנדר את העגבניות, הפלפל והשום, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מסביב למוסקה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני התכנית