1 מערבבים את כל חומרי הקציצות.
2 יוצרים קציצות ועוטפים אותן בחלבון הביצה ופירורי הלחם. מטגנים בשמן ומניחים במסננת.
3 החרשוף: מנקים את העלים ומרתיחים פעמיים עם לימון, על מנת להוריד את המרירות.
4 מעבירים לסיר שטוח את הקציצות, מפזרים מעל פלפל שחור, מעט אבקת מרק, מעט כורכום, כשתי כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהחרשוף מתרכך. טועמים, מתקנים תיבול וסוחטים מעל לימון שלם.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים