1 שוטפים את האורז ומשרים במים לחצי שעה.
2 חותכים את העגבניות לפרוסות ואת הירקות האחרים לפרוסות או לקוביות, ומטגנים את הירקות (בלי העגבניות) בשמן עמוק. מוציאים כל ירק בנפרד לנייר סופג.
3 מסננים את האורז ומתבלים בבהרט, כורכום ומלח.
4 מטגנים את העוף על אש גדולה ב-3-4 כפות שמן עד שהוא משחים, ומתבלים גם אותו במלח וקצת בהרט.
5 מסדרים את המרכיבים בסיר: שכבה של עגבניות בתחתית, מעליהן שכבה דקה של אורז, עוף, ירקות ושוב אורז.
6 מוסיפים מים רותחים עד שהם מכסים את תכולת הסיר, ומנמיכים לאש קטנה.
7 אחרי שהמים נספגים באורז יוצרים 4-5 ארובות (דוחפים לתוך האורז ידית של כף עץ, ויוצרים בורות צרים ועמוקים) על מנת שהחלק העליון של האורז יתבשל. מבשלים עד שהאורז רך.