1 בסיר עם מים פושרים מבשלים במשך 20 דקות את גרגירי החומוס, העדשים השחורות, השעועית הלבנה והשעועית אדומה.
2 מוסיפים לסיר את החמאה המלוחה והכרוב הלבן ומתבלים כף מלח + חצי כף פלפל שחור +חצי כף כורכום + חצי כף כמון + כף אבקת מרק בצל.
3 מוסיפים את אטריות הביצים ומערבבים.
4 קוצצים דק את עשבי התיבול והכרישה ומוסיפים לסיר. מערבבים ללא הפסקה. מערבבים קמח עם המים ומוסיפים לסיר. טועמים ומתקנים תיבול, מבשלים כחצי שעה.
5 במחבת נפרד ועל אש קטנה מזהיבים רצועות בצל במשך כ-20 דקות.
6 מוזגים מהתבשיל לצלחת עמוקה, מפזרים מעל מהבצל המטוגן ושמים כף שמנת חמוצה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.