1 טבעת הקורנפלקס: טוחנים את הקורנפלקס ואת פצפוצי האורז עד לקבלת תערובת פירורית.
2 ממיסים חמאה וסילאן, מוסיפים לתערובת הפירורים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מניחים את התערובת ברינג בינוני (אם אין – על תבנית עגולה), ואופים 7 דקות ב-180 מעלות.
4 הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד לקבלת תערובת יציבה. מוסיפים קוקוס קלוי ומקפלים פנימה. מערבבים גבינת מסקרפונה עם סילאן ומקפלים לתוך הקרם.
5 התאנים: ממיסים חמאה במחבת ומבשלים קלות את התאנים. מוסיפים סוכר וסילאן וממשיכים לבשל עד שהתאנים מתקרמלות.
6 מניחים את טבעת הקורנפלקס בצלחת הגשה. מזלפים מעליה קרם, מעל הקרם מניחים את התאנים ומעליהן מזלפים שכבת קרם נוספת.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!