1 בקערת המיקסר מערבבים קמח, סוכר ושמרים. מוסיפים חלב ומערבבים עוד קצת. מוסיפים את החמאה והמלח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מערבבים את הסוכרים והקינמון ומניחים בצד.
3 לרוטב טופי: במחבת מחממים סוכר עד לקבלת קרמל. מוסיפים שמנת מורתחת וחמאה, ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
4 פותחים את הבצק ומורחים בחמאה. מפזרים את תערובת הסוכרים, מגלגלים וחותכים לפרוסות בעובי 4-3 ס"מ.
5 מסדרים את רוטב הטופי בתבנית עגולה ומעל מפזרים פקאנים. מעליהם מסדרים את פרוסות הבצק במרווחים קטנים.
6 אופים ב-180 מעלות למשך חצי שעה. מצננים מעט והופכים את התבנית.
מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.