1 פורסים את החציל לפרוסות אחידות בעובי ס"מ, ממליחים ומזלפים מעט שמן זית, וקולים בתנור ב200 מעלות עד שמשחימות.
2 בינתיים מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים שום ומטגנים כדקה.
3 מוסיפים עגבניות, עלי דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם, ומקפיצים עד שהעגבניות מתרככות מעט. כשהן מתקררות מסירים מהן את הקליפה.
4 את הריקוטה מערבבים עם הבזיליקום, כפית שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
הרכבה:
מניחים חציל, מעליו שכבה דקה של עגבניות, מעליהן עוד חציל, מעליו את הריקוטה וכך הלאה. בתיאבון
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (מנה אחת):
אנרגיה |
335 קלוריות |
חלבונים |
8 גרם |
פחמימות |
40 גרם |
שומנים |
17 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב' של העונה החדשה