1 מחממים בסיר רחב שליש כוס שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מטגנים את הבשר הטחון על מחבת נפרדת. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות (חוץ מהמשמשים) בקערה עמוקה.
3 מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה.
4 מחלקים את המשמשים לחצאים, ממלאים בבשר טובלים עם הצד הבשרי בקערית הרוטב ולאחר מכן בשקדים. מניחים בסיר הרחב על פרוסות הבצל.
5 מוסיפים לסיר כוס בירה וכוס ממי ההשרייה של המשמשים (עד כדי כיסוי).
6 מביאים לרתיחה, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך שעה.
7 מקשטים בשומשום קלוי ובתיאבון.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (5 מנות)
אנרגיה | 367 קלוריות |
חלבונים | 16 גרם |
פחמימות | 22 גרם |
שומנים | 24 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית החמישית של העונה החדשה