המצרכים (5 מנות):לקציצות
לרוטב
לקערת השקדים
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר רחב שליש כוס שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 2 מטגנים את הבשר הטחון על מחבת נפרדת. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות (חוץ מהמשמשים) בקערה עמוקה. 3 מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. 4 מחלקים את המשמשים לחצאים, ממלאים בבשר טובלים עם הצד הבשרי בקערית הרוטב ולאחר מכן בשקדים. מניחים בסיר הרחב על פרוסות הבצל. 5 מוסיפים לסיר כוס בירה וכוס ממי ההשרייה של המשמשים (עד כדי כיסוי). 6 מביאים לרתיחה, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך שעה. 7 מקשטים בשומשום קלוי ובתיאבון. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (5 מנות)
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |