המצרכים :לפסטה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטה. 2 במחבת מטגנים את בצלי השאלוט. במקביל, משרים את פרוסות כבד האווז וחזה האווז ביין פורט ומכניסים לחצי שעה למקרר. 3 במחבת מקרמלים ערמונים בחמאה ויין פורט. בסיר נפרד, מבשלים את הפטריות. 4 מוציאים את כבד האווז וחזה האווז מהמקרר. שמים בצד את פרוסות הכבד והחזה שופכים את היין למחבת. מצמצמים. 5 מוסיפים את הפטריות לבצלי השאלוט ואת הכל יחד לערמונים ומקפיצים. 6 על מחבת לוהטת צורבים את כבד האווז דקה מכל צד. 7 שופכים את הפסטה אל דנטה אל תוך תערובת הפטריות והערמונים ומקפיצים. מוסיפים את כבד האווז ואת רוטב היין המצומצם ומיצי כבד האווז שהופרשו בצריבה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. |