1 מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל החומרים ומעבירים במסננת, כדי למנוע גושים.
2 משמנים מחבת, יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת ומטגנים.
3 מכינים את קרם התרד: מטגנים כרישה ותרד עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים שמנת מתוקה, לימון וגרידת לימון, ומתבלים לפי הטעם.
4 מטגנים את פירות הים כ-2 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה, עירית, מיץ לימון וקצת פרמז'ן.
5 מרכיבים את המנה: מניחים את פירות הים במרכז הבלינצ'ס. יוצקים מהרוטב על צלחת הגשה, ומניחים עליו את הבלינצ'ס. אם רוצים, מניחים למעלה גבינת עיזים ומעבירים לתנור לצריבה.
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים