אחרי ערב צמוד ומותח, הוכרזה הזוכה במקצה ה-VIP של "מאסטר שף" - המדליסטית האולימפית ירדן ג'רבי. יחד עם ג'רבי התחרו במקצה מפורסמים נוספים עם אהבה לעולם הבישול כמו סטפן לגר, טוביה צפיר, דידי הררי, מיכל אמדורסקי, דנה פרידר ואבי כאכון.
"הכנת מנה מינימליסטית עם מינימום חומרי גלם, טעמים מדויקים וקסמים קטנים", אמר השופט ישראל אהרוני על מנת הפסטה שהכינה והוסיף: "הרווחת את זה ביושר". מיכל אנסקי סיכמה במשפט קצר שאומר הכל: "איטלקייה אמיתית".
"אני חייבת להגיד לכם שהיה לי לא פשוט לבוא לפה היום, סבתא שלי נפטרה לפני כמה ימים", שיתפה ג'רבי ברגע הזכייה, "אני בטוחה שהיא הייתה מאוד גאה, למדתי ממנה המון". את הפרס שקיבלה החליטה לתרום לעמותה המספקת לניצולי שואה וקשישים מזון חם. "לאור מה שקרה לסבתא שלי אשמח לתרום את זה לעמותת 'לחיות בכבוד'. זה המעט שאני יכולה לעשות עבור האנשים האלה, תודה לכם על ההזדמנות". מיכל אמדורסקי שהכינה סלט פומלה תאילנדי גרפה גם היא שבחים מהשופטים, ודידי הררי בלט עם מנת פסטייה מסח'ן עוף שקיבלה לא מעט מחמאות.
בפוסט שפרסמה ג'רבי באינסטגרם אחרי הזכייה כתבה, "אחרי זכייתי במדליה האולימפית בריו, חזרתי לארץ למנוחה ארוכה אחרי שנים של עבודה קשה ושמירה על תזונה מדוייקת. באחד מהימים הגעתי לעכו ובמקרה עברתי דרך מסעדה קטנה ונחמדה בשם "מרקטו". נעם ועומרי שחר, בעלי המסעדה, ישר חייכו אלי והזמינו אותי לשבת על הבר. מעבר לחברות אמת שנרקמה בינינו, האוכל, הסיפורים מאחורי האוכל והטעמים היו יוצאי דופן. הניחו לי על השולחן את הפסטה פירורים שהתאהבתי בה מהרגע הראשון, מאז וכנראה לעד תזכיר לי את אותו רגע קסום של הגשמת חלום".
החוויה בתוכנית הייתה מדהימה", מסכמת ג'רבי, "להתחרות על משהו שלא קשור לספורט זה לא איזור הנוחות שלי, אבל גם כאן, כל הכלים שרכשתי בג'ודו לימדו אותי להתמודד עם כל סיטואציה של לחץ ורצון לנצח. לא שכחתי ליהנות מהדרך במקביל להצלחה".