1 מכינים את הבצק: לשים יחד את כל החומרים עד שמתקבל בצק אחיד. מוסיפים את המלח ולשים עוד כדקה.
2 מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו.
3 מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים, ומגלגלים מהם כדורים. מהכדורים יוצרים לחמניות מוארכות, שצורתן מזכירה "סירות". מניחים ללחמניות לתפוח פעם נוספת. לאחר שהן תפוחות חורצים שלושה פסים לכל "סירה" ומתפיחים שוב כרבע שעה.
3 מחממים את השמן על להבה גבוהה. כשהשמן חם מאד מנמיכים את הלהבה ומטגנים את הלחמניות עד שמתקבל גוון זהוב. מוציאים את הלחמניות המטוגנות ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
4 מכינים א המילוי: מערבבים יחד את כל החומרים. מתבלים במלח ובפלפל, לפי הטעם.
5 ממלאים את הלחמניות בתערובת ומגישים.