השף אבי ביטון מכין סופריטו עם פטנט: מתחילים בטיגון תפוחי האדמה בשמן עמוק, שנותן להם פריכות ומוציא מהם טעם מיוחד. אחר כך מוסיפים אותם לסיר הבשר, לבישול ארוך
2 תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק
אופן ההכנה:
1 מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. ההמלצה היא "ללוש" את נתחי הבשר בידיים, כדי שיספגו את טעמי המלח והפלפל.
2 יוצקים את השמן לסיר רחב ועמוק, מחממים ומשחימים את קוביות הבשר כ-5 דקות מכל צד.
3 יוצקים מים לסיר כך שיכסו את נתחי הבשר. לאחר שהנוזלים רתחו מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים מעט, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי.