לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מכינים את המלית: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, קוצצים את הביצים, מוסיפים חציל קלוי ובצל ירוק, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל.
2 מקפלים כל עלה פילו לריבוע, מניחים כף מלית במרכזו ומקפלים כך שהמלית תהיה עטופה בבצק.
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים את המאפים ומטפטפים מעל מעט שמן זית. אופים בחום של 250 מעלות עד שהמאפים זהובים, כרבע שעה.
4 מגישים עם עגבניות, פלפל חריף, שמנת ובצל ירוק.
פתח הכל סגור הכל