1 מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח והשמרים בקערת מיקסר. מוסיפים את המלח, הסוכר והשמן ומממשיכים ללוש. מוסיפים בהדרגה את המים, עד שמתקבל גוש בצק אחיד ולא דביק. ממשיכים ללוש את הבצק עוד כ-5 דקות, מכסים וממתינים שיתפח, כחצי שעה.
2 מכינים את המלית: מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב קלות, מוסיפים השום ואת ענפי התימין, מקפיצים מעט ומוסיפים את תפוחי האדמה. ממשיכים בטיגון עד שתפוחי האדמה מזהיבים מעט, ומכבים את האש. מתבלים.
3 לשים מעט את הבצק בידיים ומרדדים בעזרת מערוך לגודל הרצוי. כדאי לעשות זאת על משטח מקומח קלות. מניחים את הבצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ועליו מניחים 2-3 כפות גדושות של תערובת תפוחי האדמה המטוגנים. זורים את הגבינות המגוררות מעל.
4 מקפלים את הבצק כך שיכסה את המלית. מדביקים את השוליים. מטפטפים מעט שמן זית ומורחים אותו על הבצק בידיים.
5 אופים בחום של 250 מעלות כ-10 דקות, עד שהקלצונה מזהיב.
6 מוציאים את המאפה מהתנור, מטפטפים שמן זית, זורים גבינת קשקבל מגוררת ומקשטים בענפי תימין.