1 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל. ממליחים מעט את הבצל תוך כדי טיגון כדי שיפריש נוזלים ויתקרמל. מוספים פלפל אדום וממשיכים לטגן מעט.
2 משמנים מעט את רצועות העוף. מסיטים את הבצל והפלפל לשולי המחבת ומטגנים את רצועות העוף במרכזה, עד שהן משחימות. לקראת סוף הטיגון מוסיפים עלי פטרוזיליה ומערבבים את רצועות העוף עם הבצל והפלפל.
3 מניחים חציל קלוי על צלחת הגשה כשהקליפה השרופה כלפי מטה, ומסדרים עליו את תערובת רצועות העוף החמות.
4 יוצקים מעל טחינה, זורים תערובת זעתר, צנוברים ועלי פטרוזיליה. מטפטפים מעט שמן זית ומגישים