לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
2 קופסאות טונה, ללא השמן או המים
1 מכינים את המילוי: מערבבים את הטונה, הביצים, פירורי הלחם, הכוסברה, הסלרי והתבלינים.
2 מכינים את תפוחי האדמה: חוצים כ פרוסה לרוחב, במרכז, אך משאירים קצה אחד מחובר, כך שנוצר מעין כיס, שממלאים בתערובת המילוי.
3 ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במלית. טובלים בביצים ולאחר מכן בקמח. וממלאים את המפרומים, טובלים בקמח וביצה. מטגנים בשמן.
4 יוצקים את העגבניות לסיר שטוח, מעבירים את המפרום לסיר ומבשלים 30 דקות.
פתח הכל סגור הכל