1 ממיסים חמאה במחבת חמה.
2 מברישים עלה פילו בחמאה המומסת ומפזרים סוכר. מקפלים את הפילו. מורחים שכבה נוספת של חמאה ומפזרים מעט סוכר. מכינים את הדף השני באותו אופן.
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את דפי הפילו בתבנית ואופים בחום של 220 מעלות כ-7 דקות, עד שהם משחימים.
4 מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים במיקסר גבינה וסוכר כדקה במהירות גבוהה. מוסיפים שמנת מתוקה, קינמון ומי ורדים ומקציפים 2-3 דקות.
5 מניחים כף דובדבנים בכוס שקופה או בקערה. מוסיפים מעל 2 כפות קרם גבינה. ממשיכים כך עם שאר המנות.
6 מוציאים את דפי הפילו האפויים ומצננים. לאחר שהתקררו, שוברים פיסות פילו בגדלים שונים, ומעטרים את כוסות הקינוח המוכן.