1 מכינים את בצק הרולדה: מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה, אוורירית, צהבהבה ובהירה.
2 מוסיפים את הקמח, הקורנפלור וגרידת התפוז ומקפלים פנימה בעדינות.
3 מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן ויציב.
4 מוסיפים כף שמן לתערובת החלמונים ומקפלים לתוכה את קצף החלבונים הלבן.
5 יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית ואופים כ-10 דקות בחום של 180 מעלות. מיד לאחר האפייה מגלגלים את הבצק האפוי בעזרת מגבת מטבח נקיה ומניחים לו להתקרר, כשהוא מגולגל ועטוף.
6 מכינים את הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
7 שוטפים את תותי השדה ופורסים לפרוסות דקות ויפות.
8 מרכיבים את הרולדה: פותחים בעדינות את הבצק המגולגל, מורחים שכבת קצפת, מסדרים מעליה את פרוסות התות. מגלגלים את הבצק, הפעם עם הקצפת והתותים, בעדינות. מגישים בתוספת שארית הקצפת ומקשטים בתותים.