לבבות עוף עם שומר וקרם בצלכאילו מעורב ירושלמי, אבל לא: את לבבות העוף האלה מכינים על מחבת, טבולים ביין לבן ומפונפנים בתבלינים אקזוטיים ושומר צלוי, ואם לא די בכך - מגישים עם קרם בצל עדין ונימוח
רן שמואלי
| תוצרת ישראל
| פורסם 30/04/17 09:03
![]()
צילום: בני בכר, תוצרת ישראל
|
המצרכים :
לקרם בצל
להגשה
אופן ההכנה:1 קולים במחבת חמה ללא שמן את גרגירי הכוסברה וזרעי הכמון. מצננים מעט וכותשים את התבלינים. 2 מוסיפים מעט שמן זית וצולים את לבבות העוף. המחבת צריכה להיות חמה מאוד. הופכים את הלבבות כדי שייצלו מכל הצדדים. מוסיפים את קוביות השומר ופרוסות הבצל וממשיכים לטגן מעט. 3 מוסיפי למחבת מעט יין לבן ומניחים ללבבות ולירקות להתבשל מעט. מוסיפים את התבלינים הכתושים. 4 מכינים את קרם הבצל: מאדים את הבצל במחבת על אש נמוכה. הבצל צריך להתרכך מעט, אך להישאר לבנבן. 5 מקררים את הבצלים ומערבלים בבלנדר ביחד עם חמאה לרוטב סמיך. 6 יוצקים כמה כפות מרוטב הבצל לצלחת הגשה, מניחים את הלבבות והירקות מעל, מתבלים במלח ובפלפל ומעטרים בשברי ערמונים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|