1 מכינים את הבצק: ממיסים שמרים וסוכר בחלב בקערת מיקסר עם וו לישה. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
2 מוסיפים את שאר המצרכים ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ודביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. עוטפים את שולי הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3 מכינים את המלית: ממיסים שוקולד במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים סוכר, ריקוטה וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
4 מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי כחצי ס"מ. מורחים מחצית מהמלית על כל עלה ומגלגלים לרולדה. חוצים כל רולדה לאורכה כך שמתקבלות 2 רצועות ארוכות. מניחים את שתי הרצועות אחת על השנייה בצורת איקס וקולעים לצמה. מעבירים את המאפים הקלועים לתבניות אינגליש קייק משומנות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דקות.
שי-לי, ניילון נצמד | צילום:
צילום מסך, מתכון לחיסכון
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-35 דקות, עד שהעוגות זהובות מאוד.