1 מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
2 מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
3 מחממים סיר רחב על להבה גבוהה. מוסיפים שמן זית ואת הבשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה. מוציאים את הבשר לצלחת.
4 יוצקים יין לסיר, מביאים לרתיחה ומקרצפים את תחתית הסיר בכף עץ כדי להוציא את שאריות הבשר אל היין. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות עד שהיין מצטמצם לחצי מהכמות.
5 מוסיפים מים, רסק עגבניות, שום, סוכר ואת הבשר המטוגן עם הנוזלים שניגרו ממנו. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר רך.
6 מוסיפים ערמונים ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-30 דקות עד שהבשר רך מאוד. טועמים ומתקנים תיבול.