סלט תפוחי אדמה ועדשיםנמאס לכם מסלט תפוחי האדמה הרגיל? הנה מתכון קל ומצוין (בכל זאת, שי-לי ליפא), עם חיזוק של עדשים שחורות שמוסיפות ים של בריאות
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 07/11/17 10:31
![]()
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
|
המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים: מניחים עדשים בסיר, מכסים בשפע מים ומביאים לרתיחה. מבשלים 25-20 דקות עד שהעדשים רכות אך עדיין מוצקות. מסננים היטב. 2 מבשלים את תפוחי האדמה: מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 3 ס"מ מעליהם, מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה. 3 מבשלים כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים אך עדיין מוצקים. מסננים היטב. 4 מכינים את הרוטב ומרכיבים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה. 5 מוסיפים את העדשים המבושלות, המלפפונים החמוצים, הבצל והפטרוזיליה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|