תירס מקסיקני מתובל ועסיסיבמדינות קאריביות, אי שם בין מקסיקו לפנמה, התירס מככב כמעט בכל צלחת, אבל הוא הכי זורח כשהוא מגיע לבד ומקבל את כל הכבוד שמגיע לו. אז הנה, אנחנו עושים לו כבוד גם כאן אצלנו עם מתכון סופר קיצי ושמח
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 12/07/17 08:34
![]()
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים :
לרוטב
לציפוי
אופן ההכנה:1 מבשלים את קלחי תירס כ-10 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את הקלחים במים החמים לפחות עוד כשעה. 2 מערבבים בקערה יוגורט ומיונז ומתבלים במלח ובפלפל. 3 מוציאים את התירס מהמים ומייבשים אותם היטב. 4 מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה (אפשר להשתמש גם בתנור על מצב גריל). 5 מברישים את קלחי התירס ברוטב וצולים כמה דקות מכל צד עד לקבלת פסי חריכה. מוציאים מן המחבת או מן הגריל ומברישים את התירס ברוטב פעם נוספת. 6 מפזרים על התירס גבינה מגוררת ושבבי צ'ילי ומגישים. * מומלץ להגיש עם רבעי ליים או לימון.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|