נאגטס תירס חלומייםחטיף, ארוחת ערב, תוספת - תקראו להם איך שתקראו, רק תקראו לילדים, כי הם הולכים לעוף על זה
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 19/03/19 07:13
![]()
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
|
המצרכים :
לציפוי:
לטיגון
אופן ההכנה:1 מרתיחים מי מלח בסיר גדול וחולטים את גרגירי התירס כ-3 דקות עד שהם רכים. מסננים ומצננים את הגרגירים כ-10 דקות. 2 מכינים את התערובת: מעבירים מחצית מגרגירי התירס החלוטים למעבד מזון, מוסיפים ביצים, פירורי לחם ורוטב סויה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבלים למחית גסה. 3 מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את שארית גרגירי התירס ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד וממתינים כרבע שעה, כדי שהתערובת תתייצב. 4 מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה פירורי לחם ומלח. 5 יוצרים מתערובת התירס קציצות נאגטס פחוסות, ומצפים בפירורי לחם מכל הצדדים. 6 יוצקים שמן למחבת טפלון ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|