1 מכינים את המלית: מטגנים את בצל בשמן זית כ-5 דקות במחבת גדולה. מוסיפים גרידת לימון ומערבבים.
2 מוסיפים את האורז למחבת ומתבלים במלח ובפלפל.
3 מוסיפים את הבשר לתערובת האורז, מפוררים אותו באמצעות כף גדולה וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את צבעו.
4 מרפדים סיר בעלי הכרוב החלוטים, כך שהעלים גולשים מעבר לשולי הסיר. יוצקים את המלית לסיר, משטחים ומניחים 2 עלי כרוב נוספים כך שיכסו את המלית היטב.
5 יוצקים מים, מיץ לימון ושמן זית, כך שיכסו את פני עוגת הכרוב. מתבלים במלח ובפלפל. מניחים צלחת שקוטרה קטן מקוטרו של הסיר, כדי שתהווה מעין משקולת ותמנע את היפרדות עלי הכרוב.
6 מרתיחים את התבשיל על להבה גבוהה. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה.
7 מכבים את הלהבה, מניחים לתבשיל להצטנן כרבע שעה, והופכים את עוגת הכרוב על צלחת הגשה.