1 מכינים את המלבי: מערבבים בקערית את הקורנפלור והמים עד שהקורנפלור נמס.
2 יוצקים לסיר בינוני את חלב הקוקוס, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מבשלים על להבה נמוכה-בינונית, תוך כדי בחישה, עד שהסוכר נמס.
3 מוסיפים את הקורנפלור המומס במים ומבשלים, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה (שימו לב כי זה קורה מהר). מסירים מהאש, מוסיפים את מי הוורדים ומערבבים.
4 יוצקים את תערובת המלבי לכוסות או לכלים אישיים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 6 שעות לפחות. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.
5 מכינים את ריבת התותים: מניחים בסיר קטן את התותים והסוכר. מבשלים על להבה נמוכה-בינונית, תוך כדי בחישה, עד הסוכר נמס.
6 מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה מעט והתותים רכים אך עדיין שומרים על צורתם. מסירים מהלהבה, מוסיפים מי ורדים ומערבבים. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
7 מגישים: מניחים כף גדושה של ריבת תותים על כל מלבי ומפזרים מעט פיסטוקים.