1 מכינים את הקרוטונים: מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 חוצים כל פיתה לשני דיסקים. מזלפים מעל שמן זית וזורים זעתר.
3 חותכים כל דיסק לחצי עיגול, כל חצי לשני רבעים וכל רבע לשני משולשים - סך הכל 8 משולשים לדיסק. מניחים בתבנית.
4 אופים 6-8 דקות, עד שהקרוטונים זהובים.
5 מכינים את הבצל הכבוש: מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים. משהים כ-20 דקות לריכוך הבצל.
6 מכינים את הסלט: חותכים את הקייל לרצועות בעובי 1 ס"מ ומעבירים לקערה הגדולה עם הבצל הכבוש. מערבבים היטב ומשהים כ-5 דקות.
7 מוסיפים עגבניות, מלפפונים וזיתי קלמטה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
8 מפזרים על הסלט את הקרוטונים, מניחים מעל את פרוסות הגבינה, מזלפים על הגבינה כף שמן זית ומפזרים מעט אורגנו מיובש.