1 מכינים את הבסיס הקרם: מעבירים את האינסטנט פודינג לקערת המיקסר, יוצקים מים רותחים ומערבבים. מוסיפים חלב ממותק ומערבלים במיקסר כ-2 דקות.
2 מעבירים את התערובת לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות ועדיף ללילה.
3 מסיימים את הכנת הקרם: מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה עם הבסיס לקרם 4-3 דקות עד לקבלת קצף יציב מאוד.
4 מרכיבים את הפודינג: מרטיבים את הביסקוויטים במעט מים. מניחים כרבע מכמות הבננות בכלי זכוכית יפה. שוברים כ-רבע מכמות הביסקוויטים, מפזרים על הבננות ויוצקים כרבע מהקרם.
5 חוזרים על הפעולה: רבע מכמות הבננות, רבע מכמות הביסקוויטים ורבע מכמות הקרם. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות (משאירים מעט ביסקוויטים ופרוסות בננה לטופינג).
6 מפזרים על הקרם מעט ביסקוויטים ופרוסות בננה ומעבירים למקרר ל-4 שעות התייצבות לפחות.