1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה.
2 מכינים את בסיס הפירות: משמנים בחמאה את נייר האפייה, מפזרים שכבה אחידה של סוכר ומסדרים את הפירות בצפיפות על מצע הסוכר והחמאה, כשהצד החתוך כלפי מעלה.
3 מכינים את תערובת העוגה: מערבלים חמאה, סוכר ותמצית וניל במיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה, עד שמתקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וממשיכים לערבל.
4 מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לסירוגין קמח ושמנת חמוצה ומערבלים לתערובת אחידה.
5 יוצקים את התערובת על הפירות. אופים 55-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (מומלץ להניח נייר אפייה מתחת לתבנית, כיוון שהסוכר והחמאה עלולים לטפטף בזמן האפייה).
6 מצננים את המאפה היטב. מעבירים סכין בין דופנות התבנית לעוגה והופכים על צלחת הגשה.
*ניתן לשמור את העוגה במקרר עד 3 ימים.