1 מכינים את הבצק: ממיסים את השמרים והסוכר במים החמימים בתוך קערת המיקסר. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
2 מוסיפים את שאר מצרכי הבצק ולשים כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3 מכינים את הרוטב: מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15-10 דקות תוך ערבוב מדי פעם. אם הרוטב סמיך מדי, אפשר להוסיף מעט מים.
4 מצננים את הרוטב היטב ומחממים את התנור ל-220 מעלות.
5 מרכיבים את הפיצה: מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 35 ס"מ ובעובי 3 מ"מ. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים על הבצק רוטב עגבניות בשכבה אחידה ומפזרים גבינת מוצרלה ותוספות.
6 אופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהפיצה זהובה.