רוטב עגבניות מנצח של שי-לי ליפאקבלו את רוטב העגבניות היחיד שאתם צריכים אצלכם במטבח. הוא מתאים לשקשוקה, פיצה, פסטה, קציצות ואפילו לעוף. עם רוטב העגבניות הזה במקרר יש לכם תמיד ארוחה בהישג יד
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 22/10/17 10:45
|
המצרכים :לחצי ליטר רוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל, ומאדים כ-5 דקות עד לריכוך הבצל. 2 מוסיפים שום ומאדים עוד כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהשום מתחיל להתרכך. 3 מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות וסוכר, מתבלים בפפריקה מתוקה או חריפה, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4 מבשלים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד לקבלת רוטב. 5 אם רוצים מרקם חלק – מרסקים את הרוטב במעבד מזון. טועמים ומתקנים תיבול. * הרוטב יישמר בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|