טאקו עוף צבעוני ועסיסימתכון צבעוני וכייפי של שי-לי ליפא: חזה עוף קראנצ'י בחוץ אבל עסיסי בפנים, עטוף בטורטיי עם סלט קטן של בצל סגול וממרח אבוקדו קרמי. בקיצור, ארוחת צהריים קלילה ומושלמת
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 12/03/24 06:13
![]()
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
|
המצרכים :
לעוף
לתוספת בצל סגול
לממרח אבוקדו
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה שמן זית, מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת וסוכר ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים. משהים כ-20 דקות. 2 מכינים את הבצל: מערבבים בקערה בצל סגול, שמן זית, מיץ לימון, מלח וסוכר. משהים 20-15 דקות עד שהבצל רך ומאבד מחריפותו. 3 מכינים את האבוקדו: מועכים בקערה את האבוקדו בעזרת מזלג, מוסיפים מיץ לימון ומלח ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. 4 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מניחים את העוף ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהוא זהוב ומוכן. פורסים לרצועות בעובי 2 ס"מ. 5 מורחים על כל טורטייה ממרח אבוקדו, מניחים רצועות חזה עוף, מפזרים מעל בצל סגול ומגלגלים. ** המתכון פורסם לראשונה ביולי 2017
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|