ממרח נוטלה ביתישי-לי ליפא עם מתכון לנוטלה ביתית, טעימה ממש כמו זאת שקונים רק הרבה יותר בריאה. לקחנו
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 22/08/17 10:40
|
המצרכים :לכוס וחצי נוטלה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מפזרים את אגוזי הלוז בתבנית בשכבה אחת. 3 קולים בתנור החם 10-12 דקות עד שאגוזי הלוז זהובים. מצננים היטב. 4 מקלפים את האגוזים ומעבירים למעבד מזון. 5 טוחנים את האגוזים לאבקה. 6 מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים כ-2 דקות עד לקבלת ממרח אחיד וחלק. 7 אם הממרח סמיך מדי מוסיפים כף או שתיים של מים ומערבלים. 8 שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|