נודלס עם ברוקולי ברוטב חמאת בוטניםהנה ארוחת הערב הבאה שלכם: נודלס ברוטב שמכינים בזמן שהאטריות מתבשלות, והוא אפילו לא צריך בישול בעצמו. ברוקולי, חמאת בוטנים, סויה ושום - מה צריך יותר מזה?
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 24/10/23 06:21
![]()
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. מבשלים את הנודלס והברוקולי 5-4 דקות עד לדרגת אל דנטה. שומרים חצי כוס ממי הבישול של הנודלס, ומסננים היטב. 2 מחזירים את הנודלס המסוננים לסיר החם. 3 מערבבים בקערית את חומרי הרוטב: חמאת בוטנים, רוטב סויה, 6-5 כפות ממי הבישול של הנודלס, שום ופלפל שחור עד לקבלת רוטב חלק. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד כף-שתיים מים. 4 יוצקים את הרוטב על הנודלס ומערבבים. במידת הצורך מוסיפים עוד מים. * מתוך "מתכון לחיסכון" של שי-לי ליפא.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|