1 מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מקציפים במיקסר חלבונים ומלח לקצף רך.
4 מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, ומקציפים עוד 4-3 דקות עד לקבלת קצף נוקשה.
5 ממיסים שוקולד בפולסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי).
6 יוצקים את השוקולד בזרם דק לתוך קערת הקצף במעט תנועות סיבוביות, בלי לערבב ממש, כך שיתקבלו פסי שוקולד בקצף.
7 מניחים 8 תלוליות גדולות מהקצף בתבנית לקבלת נשיקות גדולות.
8 אופים בתנור החם שעתיים.
9 מכבים את התנור ומשהים את הנשיקות בתוכו עוד שעתיים להתייבשות.
10 שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.