1 מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
2 ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל (או על בן מארי), מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים למשך כ-5 דקות.
3 טורפים בקערה גדולה את הביצים והחלמונים. מוסיפים סוכר ומערבבים.
4 מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומערבבים. מוסיפים שקדים טחונים וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן להכין את התערובת מראש ולשמור מכוסה במקרר עד יומיים).
5 יוצקים את תערובת הפונדנט לתבניות השקעים (ממלאים עד לכשני שליש מגובהן). מוסיפים כפית גדושה של חמאת בוטנים במרכז כל שקע ויוצקים מעל עוד כף גדושה של תערובת פונדנט לכיסוי חמאת הבוטנים. אופים במשך כ-17-15 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ויציבים למגע אבל נוזליים מעט בפנים.
6 ממתינים כדקה לפני שמחלצים אותם בזהירות מהשקעים. מניחים כל פונדנט על צלחת, מפזרים מעל אבקת הסוכר ומגישים.