מרק קרם תפוחי אדמה וכרישהרבע שעה עבודה והמרק הקלאסי, המשביע והמנחם הזה על השולחן. תוסיפו סלט קטן ויש לכם ארוחה
שי-לי ליפא
| מתכון לחיסכון
| פורסם 01/01/17 10:45
![]()
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
|
המצרכים :
להגשה
אופן ההכנה:1 מחממים סיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, כרישה ושום ומאדים 8-6 דקות. בוחשים מדי פעם וממשיכים לבשל עד שהכרישה והשום רכים. 2 מוסיפים תפוחי אדמה ומים, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 30-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. 3 טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך. מקשטים בעירית ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|